Blockchain, Yapay Zeka, Metaverse, Web Yazılım, Siber Güvenlik, Mobil Uygulama ve Seo Hizmetleri - Şanlıurfa Yazılım
Bi̇nance Al - Sat Botu - Bi̇nance Trade Bot
Buradasınız: Anasayfa / Blog
24 Kasım 2021, Çarşamba | Okunma Sayısı: 1205
Binance AL - SAT Botu - Binance Trade Bot
Binance API kullanarak spot bakiye üzerinden 2 strateji ile düzenli al sat yapan eCloud Trade Bot test sürecine başladı.
Binance AL - SAT Botu - Binance Trade Bot

Geçtiğimiz haftalar da paylaştığımız Python İle Coin Botu Yazmak başlıklı blog içeriğimiz bir çok insanın dikkatini çekmişti. Yazılım ekibimiz ile fikir birliği oluşturup bu alanda yer alan açığı kapatmak üzere eCloud Trade Bot'u geliştirmeye başladık. Oluşturduğumuz Kripto Bot ( Crypto Bot ) sayesinde spot alış satış işlemlerini rahat bir şekilde yapabileceksiniz. Binance API üzerinden çalışmakta olan eCloud Trade Bot toplam 2 adet indikatör kullanmaktadır bunlardan ilk Bollinger Bantları ikincisi Double Bottom indikatörüdür.

Bolliger Bantları: Teknik analizde oldukça popüler olan ve basit hareketli ortalama ile standart sapmanın kullanıldığı göstergeye Bollinger Bantları denir. Bollinger Bantları, finans analisti John Bollinger tarafından 1980'lerin başında geliştirilmiştir. Double Bottom: Çift tepe formasyonunun simetriğidir. Fiyatların dip yaptığı seviyelerde oluşur. Oluşum kuralları çift tepe formasyonuyla aynıdır. ‘’W’’ harfine benzer. Birinci dipte işlem hacmi en yüksek seviyededir. Birinci dipten gelen alışlarla piyasada bir yükseliş yaşanır fakat bu yükseliş esnasında işlem hacmi daralmaya devam eder. İkinci dibin en alt seviyesinden itibaren hacim fiyatla birlikte tekrar yükselmeye başlar. Genellikle 2. Dip birinci dibin biraz üzerinde oluşur. Çift dip formasyonunda ikinci dip birinciye göre daha yumuşak fiyat hareketleriyle oluşabilir. Çift dip formasyonunda ikinci dipten dönen fiyatlar direnç seviyesini geçerken işlem hacminin yükselmesi beklenir.

eCloud Trade Bot kullandığı iki önemli indikatör sayesinde alış ve satışlarınızı gerçekleştirir. İçerisinde bulunan ayar dosyası ile Kripto para birimini belirleyebilir, kullanacağınız stratejiyi belirleyebilir, mum kapanışlarının ( 1 Dakika - 15 Dakika - 1 Saat ) olarak belirleyebilir, hareketli ortalama mum sayısını beliryebilir ( 15 - 30 ) ve kullanabilirsiniz. Geliştirdiğimiz koruma stratejisi (DİP) sayesinde ani düşüşlerde satış yapıp spot bakiyenizi güvende tutmaya çalışır. eCloud Trade Bot şuan test aşamasında olduğu için satışa kapalıdır fakat yazılım hakkında daha detaylı bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın