Blockchain, Yapay Zeka, Metaverse, Web Yazılım, Siber Güvenlik, Mobil Uygulama ve Seo Hizmetleri - Şanlıurfa Yazılım
Kri̇pto Para Botları Kazandırır Mı?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
22 Ağustos 2022, Pazartesi | Okunma Sayısı: 1311
Kripto Para Botları Kazandırır Mı?
Kripto para botları merak ediliyor. Kripto para birimleri dünyası büyümeye devam ediyor. Bu nedenle kripto para birimleri elde etmek veya kazanmak için yeni yöntemlerin ortaya çıkmaya devam etmesi şaşırtıcı değil.
Kripto Para Botları Kazandırır Mı?

Kripto para botları merak ediliyor. Kripto para birimleri dünyası büyümeye devam ediyor. Bu nedenle kripto para birimleri elde etmek veya kazanmak için yeni yöntemlerin ortaya çıkmaya devam etmesi şaşırtıcı değil. Bunların arasında, kripto varlıklarının ticaretinde bize yardımcı olmayı vaat eden, tamamı manuel giriş olmaksızın önceden tanımlanmış koşullara dayanan Crypto Botlar yer alıyor.

Kripto Para Botları Nedir?

Crypto Bot'lar veya kripto para botları, önceden tanımlanmış koşullar altında kripto para birimleriyle ticarete izin veren otomatikleştirilmiş rutin uygulamalar veya programlardır. Bu koşullar, Crypto Bot'un hangi işlemi yapması gerektiğini belirleyecek göstergeler olarak çalışır.

Son zamanlarda piyasada oldukça fazla popülerlik kazandılar. Bu sebeple karakteristik işlevlere sahip çeşitli Kripto Botları bulabilirsiniz ve bunlar farklı bir şekilde çalışmak üzere optimize edilmiştir.

Kripto Para Botları Nasıl Çalışır? Kazandırır Mı?

Ücretsiz veya ücretli Kripto Botları alabilirsiniz, ancak ikincisi genellikle kullanım için büyük meblağlar veya abonelikler için satın alınır. Her iki durumda da, geliştiricinin talimatlarını izleyerek çalışması için uygulamayı indirmeniz ve ardından tercihlerinize ve istediğiniz işlemlere göre yapılandırmanız gerekir.

Başlangıçta, tüm Crypto Bot, kripto para birimleriyle daha kolay ticaret yapmanızı sağlayacak bir dizi şablon ve ayar ile birlikte gelir. Ayarları daha önce tasarladığınız bir yatırım stratejisine göre yapmanız tavsiye edilir.

Çoğunlukla belirttiğiniz koşullar altında otomatik olarak çalışmak ve ticaret yapmak için kullanılırlar. Çok sayıda yatırımcı, asla uyumayan bir piyasada işlem yapmaya devam etmek için kripto para birimi ticaret botlarından yararlanır. Bu botların kazandırdığını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Alım satım işlemlerinde genellikle önemli bir rol oynayan manuel alım satım işlemlerinin aksine, esas olarak işlem hızları için kullanıldıklarını unutmayın.

Kripto Para Botları Nasıl Çalışır? Kazandırır Mı?

Kripto Para Botu Avantajları ve Dezavantajları

Crypto Bot'ların veya kripto para alım satım botlarının kullanımı, manuel alım satıma kıyasla aşağıdakiler de dahil olmak üzere farklı avantajlar sunar:

  • Otomatik olarak ticaret yapmanızı sağlar. Kripto para ticareti botlarının en iyi yanı, yatırım yaparken yanlış satın almayı veya kaybetme korkusunu etkilememeleridir. Bir Crypto Bot ile ticaret yaparken bu faktörler ve durumlar ortadan kalkar.
  • Verimlilik ve hız. Bir bot sizden çok daha hızlı çalışır, bu nedenle operasyonlarınıza verimlilik ve hız eklemek istiyorsanız, bir bot kiralamak en iyi seçenektir. Bu, sizi ticaret için doğru fırsatı aramak adına normalden daha fazla zaman harcamaktan kurtaracaktır.
  • Zaman kazandırır. Kripto para piyasası hiçbir zaman dinlenmez ve günde 24 saat çalışmaya devam eder. Piyasaya her zaman göz kulak olamazsınız. Crypto Bot'ları kullanarak kendinize daha fazla boş zaman ayırabilirsiniz.

Bununla birlikte, özellikle kripto para ticaretinde yeniyseniz, kripto para botlarını kullanmak bazı dezavantajlara da sahip olabilir:

  • İzleme gereklidir. Bir Crypto Bot kullanmak, onu başlatmaktan başka bir şey değildir. Pazar sürekli değişiyor, fiyatlar dalgalanıyor ve stratejiyi tekrar tekrar uyarlamak gerekiyor. Kripto para botları ticareti yaparken bir gözünüz piyasada, diğer gözünüz botun işleyişinde olmalıdır.
  • Düzenlenmemişlerdir. Bazı ticaret botları iyi tasarlanmamıştır veya hiç oluşturulmamıştır, bu da uygun bir Kripto Bot seçmezseniz birtakım dezavantajlara yol açabilir.
  • Önceki bilgi gereklidir. Crypto Bot'ların büyük çoğunluğu varsayılan olarak ticaret için şablonlar ve ayarlar sunar. Bu yüzden nasıl ticaret yapacağınızı bilmeniz, en uygun stratejiyi geliştirmeniz ve botu buna göre yapılandırmanız gerekir. Konfigürasyonu önceden bilgi sahibi olmadan değiştirmek, hızlı ve yüksek kayıplara neden olabilir.

Kripto Para Botunun Güvenilir Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Kripto para botları güvenli mi? Bir Crypto Bot'un güvenilir olup olmadığını bilmek karmaşık bir iştir. Sorulacak ilk şey, bir kripto para birimi ticaret botu kullanmanız gerekip gerekmediğidir. Bazen bu alanda potansiyel tehditler olarak güçlü araçlar bulacaksınız. Bunu yapmak için aşağıdaki talimatları takip edebilirsiniz:

  • Geliştiriciyi iyice araştırın. Önce güvenilir bir geliştirici veya grup olup olmadığını, önceki dolandırıcılık veya benzeri durumlarla bağlantılı olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
  • Düzenlenmemiş sitelerden kaçının. Minimum güvenlik kontrollerine sahip olmayan siteler, kişisel ve bankacılık bilgilerinizi riske atabileceğiniz için bunlardan hizmet almayın.
  • Yanılgılara düşmeyin. Yanıltıcı veya yanlış reklamlara karşı dikkatli olun, Crypto Bot'lar faydalıdır ancak sizi bir gecede zengin yapmazlar.
  • Birçok kullanıcı için kripto para botları çok yardımcı olsa da, diğerleri için potansiyel dolandırıcılıktır. İnsanların büyük bir çoğunluğu, uzman yatırımcılara ve onların sinyallerine, düzenlenmemiş otomatik programlardan daha fazla güveniyor.

Yine de bir Crypto Bot kullanmak istiyorsanız, doğru olanı nasıl seçeceğinizi bilmelisiniz, çünkü birçoğu farklı bir şekilde çalışır ve onu belirli işlemler için kullanma özelliği vardır. Bunu nasıl kullanacağınızı önceden bilmeniz gerekir. İnternette, topluluğun güvenini ve saygısını kazanmış popüler kripto para botları seçenekleri vardır. Bu nedenle bu konuyla ilgileniyorsanız, en iyi seçeneği bulmalısınız.

Kazandıran ve Güvenli Kripto Para Botları Hangileri?

Kazandıran ve Güvenli Kripto Para Botları Hangileri?

Kripto para botları ile kazanmak mümkündür. En popüler kripto para botları şunlardır:

 

eCloud Bot

eCloud Yazılım Teknolojileri tarafından geliştirilen ve sadece yurtdışında yaşayan müşterilerin kullanabildiği, belirli formasyon stratejileri üzerinden çalışan gelişmiş bir alım satım botudur. Stratejileri arasında risk stratejiside bulunan eCloud Bot'un %2 zarar ile spot işlemi sonlandırması ile kullanıcılar ani düşüşlerde minimum zarar ile ( kardan zarar ) işlemden çıkmakta. eCloud Bot python dili ile hazırlanmış ve terminal penceresi üzerinden çalışmaktadır.

Coinrule

Coinrule, onu mevcut en popüler botlardan biri yapan en geniş önceden ayarlanmış ticaret stratejileri yelpazesine sahiptir. Piyasa koşulları önceden tanımlanmış parametreleri karşıladığında otomatik olarak yürütülen 150'den fazla ticaret şablonuyla kullanıcıların yatırımı özelleştirmesine olanak tanır. Coinrule, platformunda düzenli olarak uzun vadeli tutma stratejilerinden, stop-loss kurulumlarından birikime kadar yeni şablonlar sunar.

WunderTrading

WunderTrading, kripto para portföy yönetimi araçlarına sahip bir kripto para otomasyon platformudur. Kullanıcılar TradingView PineScript ile tamamen otonom kripto para ticaret botları oluşturabilir, yüksek vasıflı tüccarları takip ederek kripto para birimlerinden pasif gelir elde edebilir veya sofistike ticaret terminali ile manuel olarak ticaret yapabilir.

WunderTrading'in sunduğu geniş ticaret olanakları yelpazesi, onu rakiplerinden ayırır. WunderTrading platformunda Trailing-stop ve hatta Swing-trade özelliğini kullanabilirsiniz. Ticaret stratejilerini geliştirmek için Zarar Durdur ve Kâr Al gibi gelişmiş alım satım özelliklerini de kullanabilirsiniz. TradingView entegrasyonu sayesinde çok sayıda ticaret algoritması ve teknik göstergeyi botlarınıza dahil edebilirsiniz. Özel yerleşik terminalleri, DCA ve Spread taktiklerini geliştirmek için de kullanılabilir.

WunderTrading, tek bir gösterge panosundan birden fazla ticaret hesabını yönetmenize olanak tanır. API üzerinden borsa hesaplarınızı ekledikten sonra, işlemleri tek bir tıklama ile tüm hesaplar arasında çoğaltabileceksiniz. Platform, tüccarların karları takip edebilmeleri ve daha etkin ticaret yapabilmeleri için hesaplanan ve Gösterge Tablosunda görüntülenen ayrıntılı istatistikler sağlar.

Napbots

Napbots, otomatik kripto para birimi alım satım stratejilerine erişmenizi sağlar. Stratejilerin işi yapmasına ve gösterge tablonuz aracılığıyla her şeyi kontrol etmesine izin verir.

Şirket içi uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından tasarlanan kripto ticaret stratejilerine erişim sunan türünün ilk platformlarından biridir. Napbots'un paylaştığı detaylı platform ve bilgilendirici içerikler sayesinde kullanıcılar, stratejiler, nasıl çalıştıkları ve eylemleri ile ilgili tüm detaylara ulaşabiliyor. 

Napbots otomatik ticaret stratejileri ve endeksleri, ihtiyacınız olan kapsamı sağlamak için yapay zeka ve makine öğreniminin yanı sıra farklı uygulamalardan yararlanır. 

Bitsgap

Bitgap, kripto varlıklarınızı kolaylıkla yönetmenize yardımcı olabilecek ve birkaç tıklamayla bir bot stratejisi oluşturmanıza olanak tanıyan en iyi bitcoin ticaret botlarından biridir.

Bu araç, 10.000'e kadar kripto para birimi çiftini inceleyebilir ve en iyi potansiyele sahip madeni paraları seçebilir. Bitsgap ile işlemlerinizi grafik üzerinden görüntüleyebilir, işlem yapmadan önce ayarlarınızı test edebilir ve indirerek erişebilirsiniz.

Gunbot

Gunbot, piyasadaki en gelişmiş ticaret robotlarından biridir. 2016'daki lansmanından bu yana, yıllarca sürekli olarak eklenen özellikler ve güncellemeler, onu güvenilir bir yazılım haline getirdi ve 25.000'den fazla aktif kullanıcının kripto para birimi alım satım ihtiyaçlarını tamamen otomatik hale getirdi.

Gunbot'un kullanımı ve kurulumu kolaydır. Her tür tüccar/risk profili için birçok farklı özelleştirilebilir stratejiye sahiptir. Gunbot düzenli olarak turnuvalara ev sahipliği yapar ve kullanıcılarına biraz daha fazla kazanma fırsatı verir. Gunbot ile sadece 9,99 $ karşılığında işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Diğer rakiplerin çoğundan farklı olarak Gunbot, aylık abonelik yerine bir kerelik ödeme ile çalışır.

Pionex

Pionex, yerleşik ticaret botlarına sahip bir kripto borsasıdır ve hiçbir ekstra ücret ödemeden 12 benzersiz eğitim botuna erişebilirsiniz. Bu ticaret robotları, ticaret stratejinizi otomatikleştirmenize olanak tanır, böylece piyasayı sürekli izlemeniz gerekmez.

Bu araç, yüksek hacimli ve mobil operatörler için mükemmel bir seçenektir. Pionex'in ana ürünü, kriptodan kriptoya dönüşümleri kullanarak manuel ticareti desteklemesine rağmen, ticaret botu seçimidir. Bu bot, tüccarların alım satım emirlerini manuel giriş olmadan, ancak önceden tanımlanmış piyasa koşullarıyla yürütür.

Pionex, bir üretici-alıcı ücret tarifesi kullanır. Bu, yalnızca yaptığınız işlemler piyasada likidite yarattığında ve bu da piyasadan likidite aldığında ödeme yapacağınız anlamına gelir. İşleminiz, defterlerde bekleyen bir siparişle hemen eşleşmezse, üretici ücretini ödemeniz gerekir. Siparişiniz eşleşirse, alıcı ücretini ödemeniz gerekir.

Tradesanta

Tradesanta, sizin adınıza alım satım yaparken size zaman kazandırabilecek bulut tabanlı bir alım satım botudur. Kurulumu kolaydır, farklı borsalarda alım satımı otomatikleştirmenize ve botu oluştururken tercih ettiğiniz ayarları seçmenize olanak tanır. Tradesanta ile ticaretinizi ölçeklendirmek için istediğiniz kadar bot oluşturabilirsiniz. Ayrıca, bugün mevcut olan kripto para borsalarının çoğuyla uyumludur.

Cryptohopper

Bu, hizmetlerini tamamen bulutta barındıran bir kripto ticaret botudur. Bu şekilde, kâr kaybına neden olacak kısa kesinti sürelerini yakalamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca bot hiçbir kesinti yaşamaz ve işlemlerinizi kesintiye uğratmadan veya hesabınızı durdurmadan güncellemeler sunar. Giriş yapmamış olsanız bile Cryptohopper hesabınız çalışmaya devam edecektir. Bu bot, kredi kartı bilgisi veya platform kurulumu gerektirmeden sezgisel ve kolay bir kurulum süreci sunar.

Botcrypto

Bu, kripto para birimlerinde otomatik işlemler yapmanızı ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bir platformdur. Bu platformu kullanmak için herhangi bir kodlama becerisi gerekmez ve stratejilerinizi takas etmek için alım satım robotları oluşturabilir ve kontrol edebilirsiniz. Botcrypto, görsel bir düzenleyici ile size 7/24 destek sağlayan ücretsiz bir bot ticaret platformudur.

Axioncrypto

Bu yenilikçi ve kullanıcı dostu kripto para alım satım robotu, karmaşık otomatik alım satım algoritmaları ve göstergeleri geliştirmenize yardımcı olmak için oluşturuldu. Bir Axioncrypto botu birçok kripto borsasında kullanılabilir ve kod düzenleyici veya oluşturucu ile kendi stratejilerinizi oluşturabilirsiniz. 

Bu araçla, fikirleri ve yeni ticaret stratejilerini geriye dönük test edebilir, özel işlemleri izleyebilir ve yönetebilir ve sinyalleri doğrudan göndermek için bir ticaret görünümü veya manuel sistem kullanabilirsiniz. Botlar, platformu indirme ve yükleme ihtiyacını ortadan kaldıran güvenli kurumsal ağ üzerinden bulutta çalışır.

3Commas

Bu, 20'den fazla farklı ticaret göstergesine dayalı bir strateji oluşturmanıza izin vererek gelirinizi artırmanıza izin veren en iyi kripto para botlarından biridir. 3Commas, riski ve kaybı azaltmanıza, tek bir pencerede alıp satmanıza ve ayrıca diğer botlardan ayarları kopyalamanıza yardımcı olur.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın