Blockchain, Yapay Zeka, Metaverse, Web Yazılım, Siber Güvenlik, Mobil Uygulama ve Seo Hizmetleri - Şanlıurfa Yazılım
Wordpress Kişisel Blog Temaları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
14 Ağustos 2022, Pazar | Okunma Sayısı: 489
Wordpress Kişisel Blog Temaları
Basitliği ve blog oluşturmak için erişilebilirliği nedeniyle WordPress oldukça popüler. HTML veya CSS'ye aşina değilseniz, kendi temanızı oluşturmak da zor olabilir. Kişisel markanızı oluşturmak ya da sadece seyahat veya yemek pişirme tutkunuzu paylaşmak istiyorsanız, kişisel bir blog ile yazdıklarınızı dünyaya ulaştırabilirsiniz.
Wordpress Kişisel Blog Temaları

Basitliği ve blog oluşturmak için erişilebilirliği nedeniyle WordPress oldukça popüler.  HTML veya CSS'ye aşina değilseniz, kendi temanızı oluşturmak da zor olabilir. Kişisel markanızı oluşturmak ya da sadece seyahat veya yemek pişirme tutkunuzu paylaşmak istiyorsanız, kişisel bir blog ile yazdıklarınızı dünyaya ulaştırabilirsiniz. Kişisel bir blog, itibarınızı oluşturmanın ve herhangi bir konuda bilginizi açığa çıkarmanın iyi bir yolu olabilir. Ayrıca ek bir gelir kaynağı oluşturmanıza da yardımcıdır. Peki, Wordpress kişisel blog temaları hangileri? Blog teması olarak seçebileceklerinize göz atalım.

Wordpress Kişisel Blog Temaları

OceanWP

Listemizde bir numarada, 200.000'den fazla aktif yükleme ile muhtemelen en popüler tema olan OceanWP yer alıyor. Bu, yaygın olarak kullanıldığı anlamına gelmektedir. Wordpress kişisel blog temaları arasında en çok tercih edilenlerden biridir. OceanWP aslında çok amaçlı bir temadır. WooCommerce entegrasyonu ile en özelleştirilebilir WordPress blog şablonlarından biridir. Ayrıca, süper hafif ve genişletilebilir. Tüm cihazlarda harika çalışır ve Elementor, Beaver Builder, Brizy ve daha pek çok popüler sayfa oluşturucuyla uyumludur.

Elegant Magazine

Blog teması için zarif bir şey arıyorsanız, Elegant Magazine sizin için en iyi seçenek olabilir. Esas olarak haber portalları ve dergiler için oluşturulmuş minimalist bir tema. Özelleştirme seçeneklerine ve widget'lara sahip olarak blogunuzu kolaylıkla özelleştirebilirsiniz. Elegant Magazine ile blog ve dergilerden haber sitelerine kadar her şey parmaklarınızın ucunda.

Hueman

Wordpress blog temaları arasında yer alan Hueman, daha fazla trafik çekmeye ve ziyaretçiler için göz alıcı olmaya yardımcı olacak bir tema oluşturmaya özen gösterdi. Hueman tarafından desteklenen 70.000'den fazla web sitesi ile neden en çok yüklenen WordPress blog şablonlarından biri olduğunu anlamak kolaydır. Mobil uyumludur ve Google'da daha üst sıralarda yer almanızı sağlar. Mobil cihazlar göz önüne alındığında temanın kendisi iyi yapılmış. Tarzı nispeten minimalist, ancak çok zarif ve modern. Kişisel bloglar için mükemmeldir. Çok sayıda gönderi ve sayfa içeren bloglar için de harika çalışır.

Maxwell Wordpress Tema

Maxwell

Wordpress kişisel blog temaları söz konusu ise başka bir minimalist ve zarif temamız var. Maxwell, süper temiz bir dergi düzenine sahiptir. Net tipografi ve çok çeşitli yazı düzenleri içerir. Maxwell SEO için optimize edilmiştir, her tür ekranda harika çalışır, özel widget'lar, tema özelleştirici ve kullanımı kolay çeviriler içerir. 6.000'den fazla indirme ile oldukça revaçtadır. Temiz kod düzeni aynı zamanda mükemmel hız sağlar.

Nisarg

Önerdiğimiz beşinci tema güzel hazırlanmış Nisarg. Bloglama düşünülerek oluşturulmuştur, kesinlikle denemeye değer bir tema. Fotoğrafçılık, seyahat, yemek pişirme veya kişisel bir blog olsun, Nisarg hepsiyle uyumludur. Güncellenmiş çeviriler ve işleri daha iyi hale getirmek için WordPress Özelleştirici'deki birçok seçenekle, bloga başlamak için mükemmel bir yol olabilir. Nisarg ayrıca Bootstrap 3 çerçevesi kullanılarak geliştirildi, bu da hem mobil hem de tablet cihazlarla uyumlu olduğu anlamına geliyor.

Revive

Wordpress kişisel blog temaları arasında bulunan Revive, bir dergi düzenine sahip olsa da özünde çok amaçlı bir temadır. Font Awesome simgeleri, birden çok blog düzeni, kenar çubuğu özelleştirmesi ve daha fazlasıyla entegre olarak gelir. Revive, Bootstrap 3 çerçevesi kullanılarak oluşturulmuştur ve her tür mobil cihazda harika çalışır. Mobil cihazlarda mükemmel yanıt veren performans ve inanılmaz özelleştirme, Revive temasının bir parçasıdır. Binden fazla indirme ile gizli bir mücevher olduğunu söyleyebiliriz.

Modernize

Wordpress blog teması seçerken aradığınız şey basitlikse, Modernize tercih edebilirsiniz. Bazıları için çok basit görünebilir, ancak tüm dikkati içeriğe vermek istediğiniz bir blog için mükemmel. Bu temanın aynı zamanda bir özelleştirici, bir sosyal menü simgesi, çeşitli şablonlar, logo ekleme ve bir takas özelliği vardır. Yani bir şeyleri yapılandırmak için çok fazla zaman harcamak istemiyorsanız harika bir tema olduğunu söyleyebiliriz.

Scratchpad

Şimdiye kadar birçok minimalist temayı ele aldık. Scratchpad ise renkli ve eğlenceli bir tema olarak dikkat çekiyor. Tasarım, trend bir görünüm oluşturmak için çizimler ve desenler kullanır. Scratchpad'in ayrıca sağ tarafında bir kenar çubuğu ve sitenin altında ek bir çubuk vardır. Birden çok yazı biçimiyle harika çalışıyor. Olumlu bir havası olan bir tema arıyorsanız, Scratchpad'den başkasına bakmayın.

Illdy

Wordpress kişisel blog temaları arasında konumlanan Illdy, özünde çok sayıda yaratıcı seçeneğe sahip çok amaçlı bir temadır. Bu listedeki birçok tema gibi, Bootstrap 3 çerçevesi üzerine inşa edilmiştir, bu da onu mobil ve tablet için ideal hale getirir. Bu temayla ilgili önemli noktalar, büyük başlık resimleri, özel arka plan, renk seçimi ve tam genişlikte, iki sütunlu bir düzen içermesidir. Dikkat çekmek ve ziyaretçilerinizin sitede kalmasını sağlamak için doğru bir temadır.

iFeature Wordpress Tema

iFeature 

Wordpress blog temaları arasında yer alan iFeature, hareket halindeyken blogunuzu kurmanın harika bir yoludur. Profesyonel görünümlü bir site kurarken çok az çaba gerektiren sürükle ve bırak dokunma öğelerine sahiptir. Bu, iPhone veya Android telefon veya tablet gibi herhangi bir dokunmatik özellikli cihazı kullanarak duyarlı web siteleri oluşturabileceğiniz anlamına gelir. iFeature ayrıca, dönüşümünüzü biraz daha artırmak için yorumları vurgulayabileceğiniz, bir başlık menüsü, Görüşler bölümü içerir. İki tür altbilgi widget'ı, her gönderi için yazar biyografisi ve blogla ilgili daha birçok özellik barındırır. Ayrıca, çeviriye hazırlık gibi evrensel işlevler de bu temaya dahildir.

Hestia

Hestia, WordPress için çok popüler, güçlü ve çok amaçlı temadır. Tüm cihazlarda ve çözünürlüklerde harika çalışır. Demo sayfası, her türlü farklı ekran arasından seçim yapmanızı sağlar, bu çok faydalıdır. Varsayılan olarak, Hestia'nın birçok kategorisi vardır ve bloglar bunlardan biridir. Yine çok mobil dostu olan güzel bir ekran merkezli görünüme sahiptir. Hestia, blogunuzu bir sonraki seviyeye taşımak istemeniz durumunda WooCommerce ile de uyumludur. Canlı tema özelleştiriciyi kullanarak ana sayfayı sürükleyip bırakarak yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu, tüm blog ihtiyaçlarınız için çok güçlü ve kullanımı kolay bir WordPress blog şablonu.

Natural Lite

Wordpress temaları arasında Natural Lite da yer alıyor. Bu tema, bazı daha basit ve minimalist temalardan biraz daha niş olabilir. Dünyevi tasarımıyla tamamen doğal bir hava kullanır. Doğa, el sanatları, coğrafya ve benzerleriyle ilgili her şey hakkında bloglar için idealdir. Gutenberg blok düzenleyicisi ile tamamen uyumludur. Metninizi yerleştirmek için oldukça büyük bir başlık ve üç sütun sunar. Biraz daha organik bir şey arayanlar için ideal bir tema.

Tecblogger

Temiz ve sade bir tasarıma sahip başka bir tema. Tecblogger, tek bir içerik sütunu ve sağ kenar çubuğu ile çok klasik bir blog görünümü sunar. Bu şık kişisel, seyahat veya moda blogları için çok iyi bir seçenek. Esnekliğine ek olarak özel başlıklar, arka planlar ve renkler içerir. 2000'lerin başındaki blogları anımsatan blogunuz için bir çerçeve ararken, Tecblogger iyi bir seçimdir.

Kalium

Kalium, premium bir WordPress temasıdır, ücretsiz bir sürümü yoktur, ancak maliyetine değer. Şimdilik özelliklere girmeden, Kalium'un kullanabileceğiniz ve saatlerce çalışmaktan tasarruf edebileceğiniz bir ton şablon sayfası olduğunu belirtmek isteriz. Son derece keskin ve profesyonel bir his veriyor. Ve güçlü eklentiler, benzersiz vurgulu efektler, animasyonlu geçişler ve çok daha fazlasıyla doludur. Ömür boyu sürecek bir tema istiyorsanız Kalium'u seçin.

Gillion

İşte blog siteleri için bir zevk olan başka bir premium tema. Gillion'u WordPress için çok konseptli modüler bir tema olarak tanımlıyoruz. Aslında, 50'den fazla modüler elemana sahip olmak, bir site inşa etmek söz konusu olduğunda milyonlarca farklı varyasyon anlamına gelir. Gillion, anlaşmanın bir parçası olarak WP Bakery ile geliyor. 15'in üzerinde tek tıkla kurulum demosu ile dakikalar içinde hazır ve çalışır hale gelen bir site tasarlayabilirsiniz. Bu tema ile düz metin bir blog veya galeri gibi resimlerle dolu bir site oluşturabilirsiniz. Çeşitli başlık öğeleri ve düzenleri de Gillion'un başarısında büyük rol oynuyor.

TinySalt

TinySalt, sahip olduğumuz en iyi WordPress kişisel blog temaları arasındadır. Çok ferahlatıcı bir görünüme sahiptir, tarifler ve yiyecekler hakkında bir blog için özel olarak tasarlanmıştır. Bu kişisel blog şablonları, blogunuz için farklı düzenler ve stiller içerir. Bu tema ile yeni başlayan biri olsanız ve hala kişisel bir blog yapmayı bilmiyor olsanız bile tariflerinizi oluşturmak ve yönetmek sizin için çok kolay olacak. WordPress blog şablonları WooCommerce, WordPress için MailChimp, Contact Form 7 ve çok daha fazlasıyla uyumludur  

Soledad

WordPress için en iyi kişisel tema mı arıyorsunuz? Soledad en büyüklerden biri. Farklı kişisel blog şablonları içeren çok amaçlı bir WordPress temasıdır, örneğin bir moda blogu, bir seyahat blogu, bir retro blog, bir minimalist blog, bir teknoloji blogu, yemek pişirme hakkında bir site tasarlayacak olun, Soledad tercih edebilirsiniz. Soledad tamamen güncel, Gutenberg bloklarıyla uyumlu ve iyi performans gösteriyor.

CheerUp

CheerUp'ın blog şablonları, kişisel bir blog oluşturmak için çok fazla esneklik sunar. Modern ve temiz tasarımıyla dikkat çeken bu tema, bir WordPress blogu oluşturmanıza, kişisel markanızı oluşturmanıza ve içeriğinizi sosyal medyada paylaşmanıza yardımcı olacak özellikler içerir. Ana özellikleri arasında şunları bulacaksınız:

  • Mailchimp uyumluluğu
  • Entegre içerik paylaşım düğmeleri
  • Sayfa düzeni için yüzlerce seçenek
  • Gerçek zamanlı önizleme ile kişiselleştirme
  • Çekici galeriler içerir

Tüm bunlara ek olarak, tema SEO için optimize edilmiştir ve ayrıca hızlı bir şekilde yüklenir, böylece arama motoru sıralamalarınızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz. Bu, 2022'nin en iyi WordPress kişisel blog temaları arasında yer alır.

Amory Blog

5 yıldızlı bir derecelendirme, en iyi müşteri desteği ve harika bir kişisel blog. Amory Blog'un neden WordPress için en çok satan ve en iyi kişisel bloglardan biri olduğunu anlamak kolaydır. Harika tasarımına, sosyal medya entegrasyonuna, harika kaydırıcılarına ve sayısız özelleştirme seçeneğine ek olarak, tema ayrıca blogunuzdan reklamlarla para kazanmanızı kolaylaştıracak özel Google AdSense bloklarına sahiptir.

Writing

Bu, güzel ve temiz bir kişisel blog WordPress temasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, yazarlar düşünülerek tasarlanmıştır. Bu blog şablonu kiti, özellikle WordPress ile fazla deneyiminiz yoksa veya henüz kişisel bir blog yapmayı bilmiyorsanız kullanışlıdır. Çünkü kullanımı çok kolaydır ve etkileyici bir sonuç elde etmenize yardımcı olacaktır.

Wanderland

Wordpress seyahat teması için idealdir. Wanderland muazzam bir kişisel seyahat blogudur ve piyasadaki en iyi blog şablonlarından biridir. Hedef düzenleri ve şık sayfa şablonları seçimi de dahil olmak üzere bir seyahat blogunun ihtiyaç duyabileceği tüm öğelerle birlikte gelir. Ve hepsinden iyisi, son derece özelleştirilebilir ve henüz WordPress ile nasıl blog oluşturacağınızı bilmiyorsanız bile, bu tema ile kod hakkında hiçbir şey bilmenize gerek kalmayacak!

Etiketler
wordpress kişisel blog temaları
wordpress blog temaları
OceanWP wordpress tema
Elegant Magazine wordpress tema
iFeature wordpress tema
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın