Blockchain, Yapay Zeka, Metaverse, Web Yazılım, Siber Güvenlik, Mobil Uygulama ve Seo Hizmetleri - Şanlıurfa Yazılım
Sunucu Opti̇mi̇zasyonu Nasıl Yapılır?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
31 Aralık 2020, Perşembe | Okunma Sayısı: 1415
Sunucu Optimizasyonu Nasıl Yapılır?
İnternet üzerinden çok sayıda web sitesi olan ve bu siteler üzerinden ticari amaçlı olarak satış yapan firmalar bulunmaktadır. Fakat bazı durumlarda ise firmaların siteleri farklı nedenlerden dolayı yavaş çalışmakta ve müşteriler siteyi geç ziyaret etmektedirler.
Sunucu Optimizasyonu Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinden çok sayıda web sitesi olan ve bu siteler üzerinden ticari amaçlı olarak satış yapan firmalar bulunmaktadır. Fakat bazı durumlarda ise firmaların siteleri farklı nedenlerden dolayı yavaş çalışmakta ve müşteriler siteyi geç ziyaret etmektedirler. Bu durum ise otomatik olarak firmalara müşteri kaybını beraberinde getirmektedir. Böyle durumlar ile karşılaşan firmaların yapmaları gereken şey ise, web sitesi sunucularının performansını arttırmalarıdır.

Bu şekilde müşteri kayıplarını önlemiş olmaktadırlar. Aynı zamanda sitelerini çok sayıda farklı kişi, kısa süre içerisinde ziyaret ederek, site hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar. Firmaların internet sitelerinin kullanmış olduğu önemli bir parçası olan yazılımlar, web sitesine uygun şekilde seçilmeli ve ona göre donanımları yapılmalıdır. Firmamız uzun zamandır çok sayıda web sitesinin kullanmış olduğu sunucu yazılımlarını optimize etmekte ve kendilerine daha hızlı ve güvenilir şekilde hizmet vermektedir.

 

Sunucu Optimizasyonunun Yapılışı Nasıldır?

Sunucu optimizasyonunun yapılması, bazı durumlarda gerekmektedir ve yapılmalıdır. Yapılmadığı takdirde ise hem sanal olarak kullandığınız hem de fiziki olarak sahibi olduğunuz web siteniz sağlıklı bir şekilde çalışmayacaktır. Firmamız ise uzun zamandır web sitelerinin kullanmış olduğu yazılımlara sunucu optimizasyonu yapmaktadır. Bu optimize işi ise işinin ehli ve son derece deneyimli ekip arkadaşlarımız ile yapılmaktadır. Tamamen profesyonel bir şekilde yapılan optimize işlemi, kullandığınız internet sitenizdeki oluşabilecek muhtemel arızaların önüne geçmenizi sağlayacaktır. Oluşabilecek muhtemel arıza ve sorunların meydana gelmesini engelleyecektir.

Sunucu optimizasyonunun yapılışı ise şu şekilde olmaktadır.

  • Optimize işlemine öncelikle Hostname kontrolü yaparak başlanmaktadır.
  • Daha sonra ise, Hostnamelerin düzenlemesi yapılmaktadır.
  • Düzenlemeler bittikten sonra ise, güvenlik adımları ile, web sitenizin karşılaşabileceği sorunları kontrol altına alıyoruz ve sitenizin sağlıklı çalışmasını sağlıyoruz.
  • PHP Konfigürasyonu ile de sunucu optimizasyonunu tamamlıyoruz.

Bu işlemler sonrasında, yazılımınızın yapılmış olan sunucu optimizasyonu tamamlanmış oluyor ve siteniz daha hızlı bir şekilde çalışıyor.

Performans olarak hem hızlı oluyor hem de güvenli şekilde web sitenizi kullanmış oluyorsunuz. Firmamızın deneyimli ve tecrübeli teknisyenlerinin vermiş olduğu sunucu optimizasyonu hizmeti, uygun fiyatlar ile sizlere sunulmaktadır.

 

Sunucu Optimizasyonu Düzenlemesi Nasıl Yapılmaktadır?

Web sitelerinin önemli bir parçası olan ve olmazsa olmazlar arasında yer alan yazılımlar, sunucu optimizasyonu ile düzenlenmektedir.

Firmamızın sunucu optimizasyon düzenlemesi ise şu şekilde olmaktadır.

  • Öncelikle Server'in domain paneline giriyoruz.
  • Daha sonra ise, domain Server'e ip adreslerini ekliyoruz.
  • Sonra ise WHM bölümünden, Nameserver kayıtlarının eklemesini yapmaktayız.

Bu işlemlerden sonra ise, güvenlik adımlarını yapmak için CPanel/WHM üzerinden işlemlere devam ediyoruz.

Güvenlik adımlarının ardından ise sunucu optimizasyonu için PHP Konfigürasyonu işlemini yaparak, web sitenizin yazılımı ile ilgili sorun çıkarmasını önlemiş oluyoruz. Bu işlemleri hem kaliteli şekilde, hem de kısa sürede sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Siz de firmamızdan sunucu optimizasyonu düzenleme hizmeti almak isterseniz, internet sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

 

Sunucu Optimizasyonda Vermiş Olduğumuz Hizmetler Nelerdir?

Firmamız sunucu optimizasyonu yaparken, oldukça geniş bir çerçevede hizmet sunmaktadır. Sahibi olduğunuz web sitenizin sadece hızlanmasını değil, aynı zamanda ayarlarını ve yedekleme işlemlerini de yapmaktayız. Geniş bir konsept üzerine hizmet veren firmamız, sizlerin isteği doğrultuda hareket etmekte ve bu şekilde hizmet sunmaktadır.

Firmamızın sunucu optimizasyon hizmetleri şunlardır.

  • Memcache Kurulum
  • Apache Optimizasyonu
  • Rootkit Kontrolü
  • Yedekleme Yapılandırması
  • Waf Kurulması ve Ayarlarının Yapılması
  • Maldet Kurulum ve Ayarları
  • Php Düzenlemesi
  • SQL Server Optimizasyonu

Gibi daha birçok farklı hizmetimiz bulunmaktadır. Kullanmış olduğunuz web sitesinin yazılımına uygun şekilde hizmet veren firmamız, bu şekilde sitenize uygun hizmet sunmakta ve internet sitenizin problemsiz çalışmasını sağlamaktadır.

Aynı zamanda firmamız, sanallaştırma desteği ve lisans gerektiren bazı farklı kurulumları yapmaktadır. Siz de firmamızdan istediğiniz sunucu optimizasyon hizmetini almak isterseniz, bizlerle irtibat kurmanız yeterli olacaktır.

 

Sunucu Optimizasyonu Yaptırmak Sizlere Ne Faydalar Sağlamaktadır?

Hem şahsi olarak hem de ticari amaçlı kullanılan web sitelerinin yazılımlarının sunucu optimizasyonunun yapılması, firma sahibine birçok faydayı beraberinde sağlamaktadır. Özellikle ticari amaçlı olarak müşterilerin hizmetine sunulan bu internet siteleri, her zaman için firma sahipleri tarafından daha fazla ziyaret edilmek istenmektedir. Aynı zamanda hızlı olarak çalışması ise, firma sahiplerinin istemiş olduğu durumlardandır. Web sitesinin sahip olduğu yazılım ise, bu isteklerin yerini bulması için son derece önemlidir. Öncelikle kullanılan yazılımın sunucu optimizasyonunun düzenli olarak yapılması, oldukça önemlidir.

Sunucu optimizasyonu yapılan web siteleri ise, şu faydalardan yararlanırlar.

  • Sitenin kullanılan sunucu kaynakları, en az derece kullanılmaktadır.
  • Sunucu performansında artış olmaktadır.
  • Ortaya çıkabilecek sürpriz problemler ise ortadan kalkar.
  • Güvenli ve aynı zamanda web siteleri hızlı çalışır.

Sunucu optimizasyonu yaptırmanın bunların dışında daha birçok faydası bulunmaktadır.

Sektörde önde gelen firma olarak, bu zamana kadar çok sayıda büyük web sitelerinin sunucu optimizasyonlarını yaptık ve sitelerin daha verimli çalışmalarını sağladık. Siz de sahip olduğunuz web sitenizin sağlıklı ve hızlı olarak çalışmasını istiyorsanız, ekonomik fiyatlar ile sitenizin sunucu optimizasyonunu firmamıza yaptırabilirsiniz.

 

Sunucu Optimizasyonu Yaptırmanın Fiyatları Nasıldır?

Firmamız oldukça deneyimli ve profesyonel ekip arkadaşlarına sahiptir. Alanında oldukça iyi olan ve bilgileri fazla olan teknisyen arkadaşlarımız, sizlere hem kaliteli şekilde hem de oldukça uygun fiyatlar ile sunucu optimizasyonu hizmeti vermektedirler. Kaliteden ödün vermeyen ve her zaman müşteri memnuniyetini düşünen firmamız, sunucu optimizasyonu hizmetini sizlere hem indirimli fiyatlar ile, hem de kolay ödeme seçenekleri ile sunmaktadır. Nakit ve kredi kartı gibi ödeme seçeneklerini tercih edebileceğiniz gibi, banka havalesi ile de firmamızdan optimize hizmeti alabilirsiniz. Güvenilir ve sağlıklı çalışan bir web sitesine sahip olmak ve sahip olduğunuz web sitesinin daha hızlı çalışmasını isterseniz, firmamız ile iletişime geçerek uygun fiyatlar ile sunucu optimizasyonu hizmetinden faydalanabilirsiniz.

 

Sunucu Optimizasyonu Yaptırmak İçin İletişim Adresleri

Sahip olduğunuz internet sitenizin sunucu optimizasyonunu, firmamız vasıtası ile kaliteli ve aynı zamanda uygun fiyatlar ile verilmektedir. Firmamızdan sunucu optimizasyonu yaptırmak isterseniz, bizlere kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Firmamıza dilerseniz 7/24 müşteri temsilcimiz ile, isterseniz de şirket telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. Kurumsal olarak hizmet veren firmamız, sizlere her zaman kolay iletişim adresleri sağlamaktadır. Elektronik posta üzerinden bizlere ulaşarak hizmet alabileceğiniz gibi, online olarak internet sitemizi ziyaret edebilir ve tüm hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. İnternet sitemize giriş yaparak, daha önce yapmış olduğumuz şirketlerin web sitelerinin sunucu optimizasyonlarını, referans olarak görebilirsiniz. Güvenilir ve kaliteli bir hizmet almak isterseniz, bizlerle istediğiniz gibi irtibat kurabilir ve sunucu optimizasyonu hizmetini uygun fiyatlar ile alabilirsiniz.

 

Sunucu Optimizasyonu Yaptırmak Gerekli midir?

Web sitesi kullanan firmaların yazılımlarının daha iyi ve sağlıklı çalışması için sunucu optimizasyonu yaptırması elzemdir. Sunucu optimizasyonu yapılan internet siteleri her zaman için güvenli ve sorunsuz olarak çalışırlar. Bunların dışında hızlı olarak çalışması, her zaman için site sahiplerine fayda sağlar. Sunucu optimizasyonu hizmetinin ise her zaman kaliteli yapılması önemlidir. Firmamızın site sahiplerine sunduğu sunucu optimizasyonu hizmeti, kısa sürede ve güvenilir şekilde olmaktadır. Gerekli olan tüm bilgiler sistem altına alındıktan sonra, optimize işlemi firmamız tarafından yapılmakta ve daha sonra siteye tekrar geri yüklenmektedir. Siz de web sitenizin sağlıklı ve hızlı olarak çalışmasını istiyorsanız, uygun fiyatlar ile sunucu optimizasyonu hizmetini firmamızdan alabilirsiniz.

Etiketler
sunucu optimizasyonu
sunucu optimizasyonu nasıl yapılır
sunucu optimizasyonu fiyatı
sunucu optimizasyonu hizmeti
sunucu optimizasyonu güvenli mi?
sunucu optimizasyonu yaptır
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın